Locatie Hoofdstraat 26
9531 AG Borger
0599 – 234386

ma - do: 8.30 - 18.00
vr: 8.30 - 20.00
za: 8.30 - 17.00

Kasten

Kasten zijn onmisbaar in huis. Hubo Borger biedt daarom een breed assortiment aan kasten, waar geheid een exemplaar tussen zit die precies past bij de stijl van uw woning en tussen uw huidige meubelen.

Een kast kan een ruimte helemaal afmaken, maar kan ook een doorn in het oog zijn. Kasten kunnen door de grootte namelijk erg aanwezig zijn. Het wordt dan ook steeds populairder om kasten 'weg te werken' in de ruimte. Hubo Borger biedt verschillende oplossingen hiervoor. Ook kunnen we u helpen aan kastsystemen voor lastige ruimtes, zoals een hoek of een kamer met schuine wanden.

Hoekkasten en schuifwandsystemen op maat

Hoekkasten en schuifwandsystemen bieden vaak de oplossing voor lastige ruimtes, en deze maken wij op maat. Zo kunt u een wandsysteem of hoekkast laten maken die perfect past bij uw stijl en inrichting. Daarnaast bieden we een brede collectie aan onderdelen zoals legplanken, fraaie ladenblokken en garderobeliften. Met deze onderdelen kunt u ook een eigen inloopkast bouwen. Als het gaat om kasten is alles mogelijk bij Hubo Borger.

We leveren de door u samengestelde kast als bouwpakket, zodat u zelf uw droomkast kunt plaatsen. Ziet u het zelf monteren niet zitten, dan kan Hubo Borger dat natuurlijk ook voor u uitvoeren.

5% extra korting!

5% extra klantenkorting

 

Dakgootpreventie
Zelf aan de slag!
Vloerendesigner
Deurendesigner
Kastendesigner