Locatie Hoofdstraat 26
9531 AG Borger
0599 – 234386

ma - do: 8.30 - 18.00
vr: 8.30 - 20.00
za: 8.30 - 17.00

Nieuws

Maandag 5 september 2016

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om zonnepanelen te plaatsen op hun dak. De panelen worden steeds efficiënter en hebben een langere levensduur. Hubo Blok in Borger heeft onlangs 160 zonnepanelen laten plaatsen door Rutherm installatietechniek uit Buinen.

De panelen zijn goed voor een vermogen van 42.000 WattPiek (35.700 kWh per jaar [42.000x0.85] De omrekenfactor voor Nederland is 0,85). Met de installatie van de panelen is Hubo Blok ‘milieubewust’ klaar voor nu én de toekomst.

Dinsdag 11 februari 2014

Prijswinnaars bij HUBO Blok Borger

De kassabonnenactie foto januarileverde ook in januari weer een prijswinnaar op. De familie Scholtmeijer uit Borger mocht de portable DVD-speler in ontvangst nemen.

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs! In februari verloten wij een stoere Dark Beast bestuurbare auto. Meeloten? Doe na uw aankoop bij HUBO Blok de kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer in de daarvoor bestemde box.

Dinsdag 7 januari 2014

De maandprijs van december is gewonnen door de familie Boelens in Borger. Van harte gefeliciteerd met dit mooie tafelvoetbalspel!

Ook in 2014 is er iedere maand bij HUBO Blok weer een prijs te winnen met de kassabonnenactie. Doe na uw aankoop de kassabon, mét naam en telefoonnummer, in de daarvoor bestemde bus bij de kassa en wie weet wint u in januari een portable DVD-speler!

Dinsdag 17 december 2013

De maandelijkse kassabonnenactie heeft weer een prijswinnaar opgeleverd. De familie Knoop heeft een prachtig dartbord met accessoires gewonnen. Veel plezier met deze prijs!

In de maand december verloot HUBO Blok een tafelvoetbalspel. Om mee te dingen naar deze prijs doet u na uw aankoop de kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, in de daarvoor bestemde bus bij de kassa.

Dinsdag 12 november 2013

De maandelijkse kassabonnenactie heeft weer een prijswinnaar opgeleverd. De familie Heller heeft een stoere Dark Beast auto gewonnen en kleinzoons Joep en Jasper zijn daar erg blij mee! Veel plezier met jullie auto!

In de maand november verloot HUBO Blok een prachtig dartbord. Om mee te dingen naar deze prijs doet u na uw aankoop de kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, in de daarvoor bestemde bus bij de kassa.

Dinsdag 15 december 2009

Op vrijdag 4 december werden de prijzen uitgereikt aan de winnaartjes van de HUBO-Kleurwedstrijd. Het prijzenpakket bestond o.a. uit tasjes met inhoud, speelgoedboormachines, constructiemateriaal en MP-3 spelers. Van links naar rechts ziet u Dianne Maat, Silke Feddema, Johanna, Bastien Johannes, Romy Lutjes, Tammo Oudman, Sven Remmelink en Martijn Lukens. Niet op de foto: Sem Rotman en Dave Remmelink.

Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd en veel plezier met je prijs!

22 mei 2007

BORGER – Nederland telt maar liefst 280 Hubo doe-het-zelfzaken.
En van die 280 staat de allerbeste in Borger. Eigenaars Jan en Garrelt Blok van de Borgerder Hubo Blok kregen vorige week tijdens een vergadering van de HDB Groep (Hubo, Doeland, Big Boss) de toch nog wel verrassende mededeling. En nu staat de bijbehorende plaquette te pronken op de toonbank van Hubo Blok.

Als prijs kreeg Hubo Blok niet alleen de plaquette. Ook waren er bloemen en kregen de eigenaren een dinerbon om met het voltallige personeel uit eten te kunnen gaan.Voor de verkiezing zijn alle Nederlandse Hubo vestigingen door deskundigen van de HDB Groep beoordeeld. Aspecten waarop werd gelet, zijn onder meer de netheid op de winkelvloer, de uitrusting van de winkel, klantvriendelijkheid, de omzetstijging in 2006, de voorraden en het assortiment. Eigenaar Jan Blok noemt de verkiezing ‘fantastisch’: “iedereen leeft enorm mee. Klanten, collega-ondernemers hier in Borger.
We krijgen enorm veel reacties. Veel complimenten en bloemen. Echt schitterend”, zegt eigenaar Jan Blok. En over de basis voor alle waardering:”Wij doen altijd ons best en hebben uitstekend personeel, vinden we zelf. En gezien onder meer de omzetstijging en alle reactie komen klanten hier blijkbaar erg graag.

Verbouwing
De verkiezing tot beste Hubo van Nederland komt voor Hubo Blok aan de vooravond van ingrijpende plannen. Er staat een grootscheepse verbouwing aan te komen, waarbij het winkeloppervlak meer dan twee keer zo groot wordt: meer dan duizend vierkante meter tegenover de huidige vijfhonderd vierkante meter.
Momenteel bestaat de zaak uit twee onafhankelijke panden die geschakeld zijn. Beide panden worden bij de verbouwing samengetrokken. Niet alleen krijgt de zaak daardoor een veel praktischer indeling, ook het aangezicht verandert compleet. Want Hubo Blok krijgt een compleet nieuwe gevel, waardoor de zaak ook optisch een geheel wordt. Jan Blok: “De prijs is voor ons een stimulans om er met de verbouwing tegenaan te gaan en er een hele mooie winkel van te maken.”

Jubileum
Komend jaar bestaat Hubo Blok een kwart eeuw. De heropening van de compleet verbouwde zaak vindt plaats in dat jubileumjaar. vermoedelijk ergens in het voorjaar. De verbouwing wordt overigens zo gepland dat de klanten er zo weinig mogelijk last van hebben. Blok:”Wij doen ons best om de deuren helemaal niet te hoeven sluiten, maar ik durf niet te garanderen dat dat lukt. Wat zeker wel lukt is dat wij de heropening en ons jubileum volgend jaar uitgebreid gaan vieren. We maken er een groot feest van.”

(Artikel: Week in Week uit, 22 mei 2007)

5% extra korting!

5% extra klantenkorting

 

Dakgootpreventie
Zelf aan de slag!
Vloerendesigner
Deurendesigner
Kastendesigner